18 de noviembre de 2019
13 de juliol de 2019

Organitzen a Formentera un taller per analitzar l'obra de l'arquitecte francès Henri Quillé

Quillé va construir una trentena d'habitatges unifamiliars a Formentera aplicant tècniques innovadores respecte a energies renovables i autosuficiència

Organitzen a Formentera un taller per analitzar l'obra de l'arquitecte francès Henri Quillé
Imatge d'un dels habitatges que l'arquitecte Henri Quillé va realitzar a Formentera.COAIB

PALMA DE MALLORCA, 13 Jul. (EUROPA PRESS) -

El Col·legi Oficial d'Arquitectes de Balears (Coaib), al costat de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) i l'empresa Huguet, organitzen a Formentera entre el 14 i el 20 de juliol el taller 'Henri Quillé. Quan l'actitud esdevé arquitectura', que analitzarà les obres de l'arquitecte francès.

Així ha informat el Coaib en una nota en la qual han detallat que el taller analitzarà l'obra de Quillé, qui va construir des de la dècada dels 60 una trentena d'habitatges unifamiliars a Formentera aplicant tècniques innovadores relacionades amb l'autosuficiència i les energies renovables.

L'activitat està dirigida pels arquitectes Guillem Aloy, Toni Gelabert i Tomeu Ramis i consistirà en un taller intensiu, un seminari i una exposició en la qual els assistents al taller visitaran quinze habitatges projectats per Quillé, a més d'allotjar-se a la Casa Quillé, Casa Montse i Casa Vaig donar Pixo.

Així mateix, la trobada també inclou conferències a càrrec dels també arquitectes Antoni Ramón, María Castelló i Tomeu Ramis, així com de la historiadora de l'art i actual directora del Museu d'Art Contemporani d'Eivissa, Elena Ruiz.

Para leer más