17 de enero de 2021
13 de juliol de 2019

Organitzen a Formentera un taller per analitzar l'obra de l'arquitecte francès Henri Quillé

Organitzen a Formentera un taller per analitzar l'obra de l'arquitecte francès Henri Quillé
Imatge d'un dels habitatges que l'arquitecte Henri Quillé va realitzar a Formentera. - COAIB

Quillé va construir una trentena d'habitatges unifamiliars a Formentera aplicant tcniques innovadores respecte a energies renovables i autosuficincia

PALMA DE MALLORCA, 13 Jul. (EUROPA PRESS) -

El Collegi Oficial d'Arquitectes de Balears (Coaib), al costat de l'Institut d'Estudis Balerics (IEB) i l'empresa Huguet, organitzen a Formentera entre el 14 i el 20 de juliol el taller 'Henri Quillé. Quan l'actitud esdevé arquitectura', que analitzar les obres de l'arquitecte francs.

Així ha informat el Coaib en una nota en la qual han detallat que el taller analitzar l'obra de Quillé, qui va construir des de la dcada dels 60 una trentena d'habitatges unifamiliars a Formentera aplicant tcniques innovadores relacionades amb l'autosuficincia i les energies renovables.

L'activitat est dirigida pels arquitectes Guillem Aloy, Toni Gelabert i Tomeu Ramis i consistir en un taller intensiu, un seminari i una exposició en la qual els assistents al taller visitaran quinze habitatges projectats per Quillé, a més d'allotjar-se a la Casa Quillé, Casa Montse i Casa Vaig donar Pixo.

Així mateix, la trobada també inclou conferncies a crrec dels també arquitectes Antoni Ramón, María Castelló i Tomeu Ramis, així com de la historiadora de l'art i actual directora del Museu d'Art Contemporani d'Eivissa, Elena Ruiz.

Para leer más