31 de marzo de 2020
29 de setembre de 2008

Palau es presentarà com a candidat a la presidència del PP en el cas que no hagi "un altre nom fort consensuat"

EIVISSA, 29 d'Octubre (EUROPA PRESS)

El portaveu del PP al Consell Insular d'Eivissa, Pere Palau, ha afirmat avui que no descarta presentar-se com a candidat a la presidència del partit a les Pitiüses "sempre que no hi hagi un altre nom que compti amb el consens i suport suficients".

Palau, qui va anunciar fa poc juntament amb l'actual president de la formació a les Pitiüses, José Juan Cardona, el seu desig de no figurar en primera línia política va agregar, en declaracions a Europa Press, "que aquesta decisió no està del tot presa i que serà en els pròxims dies quan decideixi quina posició adoptar".

El Popular va recordar que, fins ara, ha defensat l'elecció d'una persona capaç per a liderar "no la renovació del partit sinó la seva transició", que doni entrada a gent nova "amb il·lusió i futur" per dedicar-se a la política i substituir als actuals polítics.

En el cas que aquesta candidatura no compleixi les expectatives del partit, Palau va destacar que, com persona agraïda pel suport dels seus companys, "si se'm demana que faci un esforç en el ja que sigui ho brindaré", i, per aquesta raó, es va posar a disposició de l'agrupació.

L'ex president del Consell Insular va apuntar estar mancat d'ambició política de càrrec, però tenir la capacitat i temps necessaris per dedicar-los-hi a aquest menester, causa per la qual va concretar que ha escoltat les peticions de molts companys de partit "perquè lideri aquest lloc amb molta il·lusió". Palau va assegurar que en política no creu "en les figures que arrosseguen vots sinó en els partits".