18 de noviembre de 2019
 • Domingo, 17 de Noviembre
 • Sábado, 16 de Noviembre
 • 13 de gener de 2010

  Palma acollirà dilluns que ve el V Diàleg Territorial Europeu, que estarà presidit per Manuel Chaves

  PALMA DE MALLORCA, 13 Ene. (EUROPA PRESS) -

  Palma serà la seu dilluns que ve del V Diàleg Territorial, en el marc de la presidència Espanyola de la Unió Europea durant aquest primer semestre del 2010 i que estarà presidit pel vicepresident tercer del Govern espanyol i ministre de Política Territorial, Manuel Chaves, el president del Comitè de les Regions, Luc Van den Brande, el comissari europeu de Política Regional, Pawel Samecki, i el president del Govern, Francesc Antich.

  En un comunicat, el Ministeri de Política Territorial ha explicat que l'objectiu d'aquesta reunió, que ha organitzat al costat del Comitè de les Regions, és conèixer la visió dels ens regionals i locals europeus sobre la nova estratègia de creixement sostenible i ocupació, anomenada Estratègia UE 2020.

  Concretament, va detallar que la reunió, que es farà íntegrament al Palacio de la Almudaina de la capital balear, tindrà dues parts, de manera que al matí, a les 10.45 hores, Manuel Chaves i Luc Van den Brande presentaran el contingut del Llibre Blanco elaborat pel Comitè de les Regions per promoure la governabilitat multinivel a l'àmbit europeu.

  Prèviament, a les 09.30 hores, el vicepresident tercer de l'executiu central es reunirà amb Antich al Consolat de Mar. Després, la reunió del V Diàleg Territorial començarà a les 14.00 hores i en ella participaran representants d'institucions, poders locals i regions europees, entre els quals hi ha Antich, l'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, o el comissari europeu de Política Regional.