20 de mayo de 2019
14 de maig de 2019

Palma acull aquest dissabte un festival per donar a conèixer el cinema en Llengua de Signes Espanyola

PALMA DE MALLORCA, 14 May. (EUROPA PRESS) -

El Centre Cultural Sa Nostra de Palma acollirà aquest dissabte la segona edició del festival de cinema 'Film Sign Mallorca' amb l'objectiu de donar a conèixer el cinema en Llengua de Signes Espanyola (LSE).

Segons ha informat l'organització en un comunicat, la jornada començarà a les 16.00 hores i s'emetran vuit curts en llengua de signes subtitulats per poder ser seguits per sords i oïdors.

A més, aquest any es projectarà una pel·lícula mallorquina, 'Les pedres perdran en silenci' amb un guionista i actors sords residents a Balears.

Els guanyadors del Premi Goya 2018 al millor curtmetratge d'animació per 'Woody & Woody', Jaume Carrió i Laura Gost, estaran presents durant la jornada.

"És un festival diferent, que permet gaudir d'una nova experiència i obrir les portes a un món per a molts desconegut", ha declarat el promotor del 'Film Sign Mallorca', Jose Luis García.

Finalment, des de l'organització han explicat que la recaptació de la taquilla --10 euros per entrada-- anirà destinada a un projecte de la Fundació Vicente Ferrer.

Contador

Para leer más


Lo más leído