9 de diciembre de 2019
12 de setembre de 2019

Palma acull la fira d'estocs fins dissabte que ve

PALMA DE MALLORCA, 12 Sep. (EUROPA PRESS) -

Palma acull la fira d'estocs de Pimeco durant els dies 12, 13 i 14 de setembre, de manera que els comerços sortiran als carrers de la capital balear per vendre els seus productes de fi de temporada.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, PalmaActiva torna a recolzar aquesta iniciativa que tindrà lloc per tota la ciutat, si bé comptarà amb parades en els carrers Sindicat, Geranis, Omos, Baró Santa Maria del Sepulcre, camí de la Vileta i avinguda Alexandre Rosselló.

"L'àrea de Comerç de PalmaActiva s'encarrega de la tramitació dels permisos i d'obtenir els informe altres àrees municipals", ha declarat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero.

Durant aquesta fira, els establiments tenen l'oportunitat de vendre productes i mercaderies, amb el que poden donar sortida al que no han venut durant la temporada. D'aquesta manera, es permet al públic accedir a uns productes i mercaderies "amb la mateixa garantia de compra i a un preu interessant".

Els establiments inscrits per poder muntar una parada al carrer, ho poden fer davant de la façana del seu local i mantenint l'homogeneïtat de la imatge de la campanya.

Para leer más