24 de agosto de 2019
 • Viernes, 23 de Agosto
 • 17 de juliol de 2008

  El Palma Arena acull avui el concert d'Estopa

  PALMA DE MALLORCA, 17 de juliol (EUROPA PRESS)

  El Palma Arena acull avui el concert dels germans Jose i David Muñoz, 'Estopa', que presentaran en el velòdrom els temes del seu últim treball 'Allenrok', un àlbum que es va presentar el mes de febrer passat i que actualment està en la cosa més alt de les llistes de vendes.

  Els germans Muñoz, en la seva nova gira, presentaran el nou disc format per 12 cançons. Així, Vagnone a les guitarres; Angie Bao a la bateria; El Maca al baix; Luisito Dulzaides a la percussió; Alfonso Pérez i Nacho Lesco als teclats, acompanyaran als germans Muñoz en la seva gira.

  'Allenrok' és el cinquè àlbum d'estudi d'Estopa, que ha venut més de tres milions d'exemplars dels seus discos anteriors. Des de la seva aparició en 1999, Estopa és un grup fonamental per comprendre la música espanyola dels últims deu anys.

  En el seu primer disc, els germans David i José Muñoz van sorprendre des de Cornellà (Barcelona) amb cançons com 'La raja de tu falda', 'El del medio de los Chichos', 'Como Camarón', 'Cacho a cacho', 'Me falta el aliento', amb les quals van vendre més de 1.300.000.

  En 2001 es va publicar 'Destrangis' i Estopa va repetir èxit amb un altre bon grapat de cançons, entre elles 'Vino negro' o 'Partiendo la pana', i el 2004 el seu tercer àlbum, '¿La calle es tuya?', va tornar a situar temes com 'Pastillas de freno', 'Tragicomedia' o 'Fuente de energía' en la memòria de la cultura popular.

  A final de 2005 va arribar 'Voces de ultrarumba', el seu quart disc que va mantenir l'èxit amb cançons com 'No quiero verla más', 'Vacaciones o lunes'. Amb aquest àlbum, Estopa va continuar la seva gira interminable, va realitzar més de 65 concerts i va rebre 30 Discos de Platí per les vendes de la seva obra.