24 de febrero de 2021
17 de agost de 2009

Palma serà present per segon any consecutiu en la Setmana Gran de Bilbao

PALMA DE MALLORCA, 17 Ago. (EUROPA PRESS) -

L'Institut Municipal de Turisme (Imtur) de Palma ha anunciat la seva presència, per segon any consecutiu, en la Setmana Gran de Bilbao amb l'objectiu de desenvolupar una acció promocional vinculada al 'Projecte Bilbao'.

En un comunicat difós avui, l'Imtur ha explicat que aquesta activitat es portarà a terme gràcies a un acord de col·laboració que ha començat l'any passat entre les regidories de Turisme de Bilbao i de Palma per generar sinergies, impulsar intercanvis promocionals i "unir esforços" entre les dues administracions, segons ha manifestat l'entitat.

En concret, la capital balear participarà en aquest esdeveniment per a promocionar-se amb un estand d'informació turística on tindrà una presència "molt destacada", ha assenyalat l'Imtur, ja que tindrà una ubicació estratègica durant els vuit dies en els voltants de l'Ajuntament i concretament al passeig Campo Volantin.

La iniciativa té la col·laboració de la Cambra de Comerç i forma part de l'estratègia d'intensificació de les activitats de promoció turística que la regidoria de Turisme està fent a fi de potenciar el turisme cultural i de vacances de la capital balear.