18 de noviembre de 2019
 • Domingo, 17 de Noviembre
 • Sábado, 16 de Noviembre
 • 24 de setembre de 2009

  El Parc de Tecnologies Ambientals acull una conferència que aborda els impactes als quals està sotmès el Mediterrani

  PALMA DE MALLORCA, 24 Sep. (EUROPA PRESS) -

  El Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca acollirà, avui i demà, la 'Conferència Ecomediterrànea: Cap a una gestió sostenible del Mediterrani', una iniciativa en què nombroses figures de prestigi d'organitzacions de països i regions de la zona abordaran els diferents impactes als quals es veu sotmès el Mediterrani amb l'objectiu d'aconseguir un mar "més net i sostenible".

  Així, van acudir a l'acte de presentació de la Conferència el director general de Qualitat Ambiental del Govern balear, Josep Lliteres, el director insular de Gestió de Residus del Consell de Mallorca, Francesc Puig, i el president de l'Institut per a la Sostenibilitat dels Recursos, Carlos Martínez.

  'Ecomediterrànea' oferirà als seus participants vuit sessions que es pretenen la recerca i el plantejament de solucions en les diferents pressions a la qual es veu sotmès el Mediterrani. Així, la conferència abordarà alguns dels temes clau per aconseguir la sostenibilitat del Mediterrani com la gestió del mar i les zones costaneres, l'aigua, els residus, el turisme i el desenvolupament urbà, l'energia, el canvi climàtic i la seva governabilitat.

  Així, l'objectiu de la conferència és implicar a tots els agents polítics i socials la importància de protegir i conservar el Mediterrani i els recursos que conté. En aquest sentit, Puig ha assenyalat que "des del Consell de Mallorca esperem que aquests dos dies ens ajudin a reflexionar des de diferents angles sobre què podem fer entre tots per millorar i preservar la qualitat de la Mediterrània".