23 de agosto de 2019
 • Jueves, 22 de Agosto
 • 25 de setembre de 2009

  Parlament i Ajuntament d'Eivissa donen suport al reconeixement d'interès del Club Nàutic que avui secundarà el Consell

  EIVISSA, 25 Sep. (EUROPA PRESS) -

  El Consell Insular preveu secundar avui la votació a favor del reconeixement de l'interès estratègic i rellevant del Club Nàutic d'Eivissa després de l'aprovació ahir d'aquest punt en els plens de l'Ajuntament de Vila i al Parlament Balear.

  El Partit Popular ha elevat aquesta setmana una sèrie de propostes d'acord a les diferents administracions competents a les illes perquè sol·licitin a l'Autoritat Portuària aquest reconeixement, ja que és l'entitat competent en la renovació de la seva concessió.

  Segons va exposar el regidor popular, Toni Prats, "és imprescindible que Ajuntament, Consell i Parlament recolzin aquesta petició i instin, de manera unànime a aquest ens a ratificar aquesta declaració" perquè, en conseqüència, el Club Nàutic d'Eivissa pot acollir-se al que disposa l'article 107.2c de la Llei 48/2003 de 26 de novembre de règim econòmic i de prestació de serveis.

  Els populars van concretar que la seva intenció és que les tres institucions manifestin que el Club Nàutic d'Eivissa "és una concessió d'interès estratègic i rellevant per al port, per a la ciutat i per a l'illa".

  Per al Partit Popular "és una realitat reconeguda" que el Club Nàutic d'Eivissa "és una entitat popular i històrica" per a la ciutat i l'illa d'Eivissa que "ha representat un paper fonamental en la dinamització social de l'illa i que continua sent imprescindible pel que fa al foment dels esports i les activitats nàutiques".

  Toni Prats ha afegit que el Partit Popular considera "greu" que la possibilitat que l'aprofitament mercantil d'aquest enclavament s'anteposi a l'interès social "i pugui acabar amb més de 80 anys d'història". Un fet que, ha matisat, "no ha d'arribar a produir-se" ja que ha conclòs "és de justícia que, tenint en compte la voluntat del Club Nàutic per fer les millores necessàries per obtenir una pròrroga de la concessió, aquesta sigui renovada".