27 de mayo de 2019
16 de maig de 2019

El PI de Maó proposa tancar el port al trànsit durant unes hores a l'estiu

MENORCA, 16 May. (EUROPA PRESS) -

El PI de Maó ha proposat aquest dijous tancar el port al trànsit durant unes hores per poder instal·lar terrasses arribant a un acord amb l'Autoritat Portuària de Balears (APB).

"La idea seria no deixar passar cotxes a partir de les 20.00 hores cada dia a l'estiu i els caps de setmana durant l'hivern", ha explicat la candidata del PI a l'Ajuntament de Maó, Marisa Puertas.

Puertas ha indicat la necessitat de "despertar el port d'una vegada per sempre". Segons la seva opinió, "la ciutat no pot viure d'esquena al port i s'han de promoure noves infraestructures que connectin les dues zones perquè el trànsit de persones es pugui realitzar de manera fàcil i fluida", ha afegit.

En aquest cas, la proposta d'El PI és remodelar la costa de Ses Voltes i completar l'ascensor amb un sistema d'escales mecàniques.

D'altra banda, el partit advoca per aprovar "d'una vegada" el projecte pendent de Cala Figuera amb l'escola de vela i l'aparcament projectat.

Puertas també ha considerat important autoritzar habitatges vacacionals en el port consultant amb els veïns i els col·lectius afectats. "L'actual zonificació és una manera de prohibir. És necessari regular bé i no prohibir", ha subratllat.

Contador

Para leer más


Lo más leído