16 de diciembre de 2019
 • Domingo, 15 de Diciembre
 • Sábado, 14 de Diciembre
 • 25 de maig de 2010

  Platja d'en Bossa acollirà el juny una festa amb esport, activitats lúdiques i actuacions musicals

  EIVISSA, 25 de maig (EUROPA PRESS)

  L'Ajuntament d'Eivissa organitzarà el pròxim 4 de juny la 'Platja Party' a la platja d'en Bossa. Es tracta de la primera edició d'un esdeveniment que esperen que es consolidi al municipi i que pretén oferir una àmplia oferta d'activitats abans dels mesos forts de la temporada.

  La regidora de Cultura i Festes, Sandra Mayans, ha explicat avui que "el maig ja se celebra la fira Eivissa Medieval i el juny proposem aquest esdeveniment abans que arribi la temporada alta, perquè els turistes i també els residents tinguin oferta lúdica".

  La "Platja Party" oferirà la possibilitat d'inscriure's per jugar a pales i voleibol a la sorra. També tindrà lloc una actuació d'Aeròbic dance oberta a tot el públic i actuacions musicals com la del grup Fórmula V a partir de les 10 de la nit.

  El pressupost per a aquest esdeveniment supera els 18.000 euros. Des de l'Ajuntament d'Eivissa van reconèixer aquest matí que "hem hagut de fer un reajustament del pressupost per poder organitzar aquest esdeveniment en Platja d'en Bossa i les festes patronals comptaran amb menys inversió, perquè també els residents treballen més, agost és un mes fort i els turistes tenen molta més oferta".