14 de diciembre de 2019
 • Viernes, 13 de Diciembre
 • 25 de maig de 2010

  Ple.- Costa informa que el Govern ha augmentat fins a 58 milions el cost de les transferències de Justícia

  PALMA DE MALLORCA, 25 May. (EUROPA PRESS) -

  La consellera d'Interior, Innovació i Justícia, Pilar Costa, ha destacat avui que el Govern espanyol ha augmentat més d'un 15% el cost que tindrà la transferència de les competències de Justícia a la comunitat, dels 51 milions que es manejaven al començament de la legislatura fins a 58 milions d'euros.

  En resposta a una pregunta parlamentària, Costa es va mostrar satisfeta davant d'aquesta variació a l'alça tot i l'actual conjuntura econòmica, tot i que ha remarcat que el Govern "segueix sense conformar-se" amb aquesta xifra.

  A més d'aquest avanç en les inversions, la responsable de Justícia va incidir que s'ha millorat a l'hora d'accelerar els tràmits urbanístics i municipals que en determinats municipis com Manacor, Eivissa o Ciutadella es troben "molt encallats".

  En aquest sentit, ha assenyalat que Maó ha iniciat fa poc la construcció del nou jutjat i ha confiat que localitats com Vila, Manacor o Ciutadella "facin els seus deures" i cedeixin solars.

  Així es va manifestar la consellera en resposta a una pregunta parlamentària formulada per la socialista Maria Torres, qui ha destacat que es tracta d'un procés "complex" en què el Govern està actuant "amb responsabilitat".