25 de septiembre de 2020
13 de juliol de 2019

La Policia aixeca nou actes per tinença de substàncies estupefaents després de diversos controls en locals de Palma

L'operatiu perseguia controlar el sovinteig de substàncies i la vigilància a zones d'oci del Terreno, Bons Aires i polígon de Son Castelló

La Policia aixeca nou actes per tinença de substàncies estupefaents després de diversos controls en locals de Palma
Imatge de l'operatiu de la Policia Nacional a locals d'oci de Palma. - POLICÍA NACIONAL

PALMA DE MALLORCA, 13 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional ha realitzat en la matinada d'aquest dissabte varis controls policials a locals d'oci dels barris palmesans del Terreno, Bons Aires i Polígon de Son Castelló que s'han saldat amb l'aixecament de nou actes per tinença de substàncies estupefaents després de la inspecció de tres locals.

Així ha informat el cos policial en una nota en la qual han assenyalat que el dispositiu, integrat per diferents unitats de la BPSC (GAC, GOR i Rajos) i unitats de la UIP, pretenia controlar el sovinteig en trànsit de substàncies estupefaents així com la vigilància de les zones d'oci amb major afluència de persones, a conseqüència de les queixes i demandes veïnals.

UN DETINGUT PER UN DELICTE CONTRA LA SALUT PÚBLICA

Així mateix, els agents han detingut a les 01.40 hores d'aquest dissabte a un home de 32 anys per un delicte contra la salut pública.

Segons el relat de la Policia, l'ara detingut estava prop d'un dels establiments inspeccionats a bord d'un patinet elèctric i realitzant una "passada" a dues persones.

Els agents van procedir a la identificació dels tres individus i van intervenir cocaïna i haixix i diners en efectiu, detenint al presumpte autor del delicte.

Para leer más