23 de mayo de 2019
16 de maig de 2019

La Policia cerca també a la parella del fill de la dona trobada morta a la Platja de Palma

La Policia cerca també a la parella del fill de la dona trobada morta a la Platja de Palma
CNP

PALMA DE MALLORCA, 16 May. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional cerca a la parella del fill de la dona assassinada a la Platja de Palma, el cadàver de la qual va ser trobat aquest dimecres, ja que, com la seva al·lota, es troba en parador desconegut.

Durant aquest dijous, l'operatiu s'està desenvolupant també als ports de Mallorca i a l'Aeroport de Son Sant Joan per donar amb ells en el cas que tinguessin la intenció d'abandonar l'Illa.

Fonts de la investigació han indicat que el menor --té 16 anys-- vivia amb la seva mare, Gloria Francisca Zavala, encara que es desconeix si ha estat a l'habitatge durant els dies en els quals la dona ha estat desapareguda.

Precisament, va anar el fill de la víctima el que va presentar aquest dilluns la denúncia de desaparició de la seva mare al costat d'una amiga propera a la família.

Cal recordar que la Policia Nacional va trobar al voltant de les 00.30 hores d'aquest dimecres el cadàver de la dona de 53 anys en un habitatge de la Platja de Palma. El cos presentava senyals de violència i es trobava embolicat en bosses de plàstic al garatge de l'immoble. El Grup d'Homicidis es va fer càrrec de la investigació.

Contador

Para leer más


Lo más leído