20 de octubre de 2019
 • Sábado, 19 de Octubre
 • 12 de agost de 2019

  El Poliesportiu de Son Rapinya renova la seva il·luminació

  El Poliesportiu de Son Rapinya renova la seva il·luminació
  L'IME substitueix la iluminació del pabelló Joan Seguí a Son Rapinya.CORT

  S'han substituït les 25 campanes halògenes de 480 watts per 28 focus LED de 150 watts

  PALMA DE MALLORCA, 12 Ago. (EUROPA PRESS) -

  L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha renovat la il·luminació de la pista del pavelló Joan Seguí a Son Rapinya, substituint les 25 campanes halògenes de 480 watts per 28 focus LED de 150 watts.

  Des de l'Ajuntament han informat que aquesta actuació suposa una "important millora" de l'eficiència energètica, amb l'estalvi d'un 65 per cent del consum energètic.

  Segons asseguren, també s'optimitza la distribució i el flux lluminós amb "un notable increment" dels nivells de lúmens --unitat per mesurar el flux lluminós--, que passen de 80 lux --lúmens per metre quadrat-- a 535 lux.

  El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha destacat que "gràcies a la incorporació de tecnologies sostenibles augmenta l'eficiència energètica de la instal·lació i els usuaris tindran unes condicions lumíniques òptimes per desenvolupar les seves activitats".

  D'altra banda s'han dut a terme diferents millores en el pavelló, com treballs de pintura a les parets interiors i del perímetre exterior de la instal·lació, i el repintat de les línies de patinatge artístic i hockey patins.

  El subministrament i la instal·lació de la nova il·luminació es va adjudicar a través de contracte menor a Bartolomé Mas per un import de 9.680 euros.