17 de junio de 2019
 • Domingo, 16 de Junio
 • Sábado, 15 de Junio
 • 13 de juny de 2019

  El PP censura la reedició del "pacte de la cadira" entre PSIB i El PI a l'Ajuntament de Sa Pobla

  El PP censura la reedició del "pacte de la cadira" entre PSIB i El PI a l'Ajuntament de Sa Pobla
  PP

  PALMA DE MALLORCA, 13 Jun. (EUROPA PRESS) -

  La candidata del PP de Sa Pobla a l'Ajuntament del municipi, Violeta Rodríguez, ha censurat aquest dijous la reedició del pacte de govern en el Consistori entre El Pi - Proposta per els Illes (El PI) i el PSIB en considerar que és un "pacte de cadires" que "respon l'ambició personal" del candidat de la formació regionalista, Llorenç Gelabert.

  Així ha informat el PP en una nota en la qual han recordat que els 'populars' van oferir un pacte al PI per formar un govern de centre-dreta. "El que ha determinat la decisió d'El PI de pactar amb l'esquerra ha estat l'ambició personal del seu candidat, Llorenç Gelabert", ha sostingut Rodríguez. Al seu judici, el pacte entre socialistes i regionalistes "va en contra de la voluntat" dels 'poblers'.

  Per la seva banda, la portaveu en funcions del PP en el Consistori de Sa Pobla, Marga Serra, s'ha referit als "greus problemes" en seguretat, neteja, urbanisme, manteniment i educació protagonitzats durant el pacte d'esquerres a l'Ajuntament.

  "Resulta que El PI es torna a associar amb els mateixos que van deixar aquests problemes i ara creuen que ho solucionaran", ha resolt Serra.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído