4 de marzo de 2021
11 de setembre de 2008

El PP confia en l'experiència de Barceló per fer davant de la crisi ja que "sap com gestionar amb pocs diners"

PALMA DE MALLORCA, 11 de setembre (EUROPA PRESS)

La portaveu del PP a Balears, Catalina Soler, va expressar avui la seva confiança en l'experiència de la presidenta del Consell de Menorca, Joana Barceló, que aviat serà la nova consellera de Feina i Formació en substitució de Margarida Nájera, i va expressar que es tracta d'una persona que sap "com gestionar amb pocs diners".

En roda de premsa, Soler va felicitar Barceló pel seu pròxim càrrec i li va desitjar "molta sort" al capdavant de la Conselleria. Alhora, li va instar a posar en marxa mesures "efectives" davant de la crisi econòmica i les xifres de desocupació. En aquest sentit, va confiar en la presidenta de la institució insular, ja que aquesta ha estat una administració "mal finançada i sabrà com abordar aquestes qüestions".

Pel que fa al balanç de la feina portat a terme per Nájera, va subratllar que la seva valoració és "negativa" i va lamentar que "ni tan sols hagi intentat donar solucions a l'actual situació econòmica". "És una consellera que no ha existit i que no ha passat amb pena ni glòria", va agregar Soler, recordant també les crítiques llançades cap a Nájera des de diferents àmbits, com associacions i sindicats.