29 de enero de 2020
  • Martes, 28 de Enero
11 de febrer de 2010

El PP demana a Calvo la incorporació de tots els grups municipals en els consells de barri

PALMA DE MALLORCA, 11 Feb. (EUROPA PRESS) -

El PP demanarà, en el pròxim ple municipal, la incorporació de tots els grups municipals en els consells de barri, una iniciativa que, segons els 'populars', serà una "eina de participació" per "donar veu" a les associacions i entitats de les barriades per tal de "millorar la comunicació" amb l'Ajuntament i "donar solucions als necessitats dels ciutadans".

En un comunicat, el partit ha considerat que, igual que en els consells de barri d'altres ciutats, els grups municipals haurien de tenir presència en aquests òrgans de participació.

"Tenint en compte que en altres municipis on funcionen els consells de barri des de fa anys hi ha representació dels grups municipals, en virtut del respecte als elementals principis de la democràcia participativa, el Grup Municipal del Partit Popular defensa que sigui tinguda en compte la seva representativitat", ha assenyalat.

D'altra banda, el PP ha apuntat que seria convenient que es portés a terme la modificació del reglament de participació ciutadana reconeixent i regulant aquests nous òrgans de participació, que actualment estan funcionant sense el suport de la norma.