12 de noviembre de 2019
 • Lunes, 11 de Noviembre
 • 2 de juliol de 2019

  El PP demana a Cort una intervenció "urgent" en Camp Redó per acabar amb la degradació del barri

  PALMA DE MALLORCA, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

  La portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste, ha demanat aquest dimarts a l'equip de govern de Cort que intervingui "urgentment" en Camp Redó per posar fi a la "progressiva degradació" del barri palmesà relacionades amb els problemes de salubritat i seguretat a la zona.

  Així ha informat el partit en una nota en la qual han explicat que Celeste ha visitat aquest dimarts el barri, acompanyada per la regidora 'popular' Lydia Pérez, les qui han mantingut trobades amb els propietaris dels llocs que romanen operatius al mercat municipal, el tancament del qual es preveu per a finals de 2019.

  "Ni els comerciants ni nosaltres entenem per què l'esquerra està deixant morir el mercat municipal del Camp Redó, a dia d'avui no sabem a què dedicarà l'Ajuntament aquest espai de 4.000 metres quadrats", ha censurat Celeste.

  "MÉS BRUT I ABANDONAT QUE MAI"

  En la mateixa línia, la portaveu 'popular' en Cort ha censurat el "mal estat" de l'arbrat en la barriada així com la degradació del paviment i la falta de neteja i recollida de residus.

  "No s'explica que amb 200 persones més en la plantilla d'Emaya Camp Redó estigui més brut i abandonat que mai ni s'entén que no s'hagin atès les queixes dels veïns en relació al mal estat dels arbres", ha lamentat Celeste, qui ha reiterat en la necessitat de realitzar una "intervenció urgent" al barri.

  Para leer más