1 de junio de 2020
18 de desembre de 2008

El PP demana els Reis d'Orient un Govern Popular per a l'any 2009

PALMA DE MALLORCA, 18 de desembre (EUROPA PRESS)-

El Partit Popular de Balears ha enviat avui una carta als Reis d'Orient en la qual demana un "Govern del PP per l'any 2009" perquè, assegura, és "el millor pels ciutadans" de les Illes. Aquest desig es produeix en un context en el qual diverses vegades s'ha plantejat la convocatòria d'eleccions anticipades, arran de la situació de governabilitat que viu el Parlament, després que l'ex parlamentari d'UM, Bartomeu Vicens, passés a ser diputat del Grup Mixt.

El portaveu del PP, Carlos Simarro, va llegir la carta enviada a les seves Majestats en la qual demanen un Govern "solidari, amb unitat de criteri i d'acció, sense protagonisme i contra protagonismes, i que premiï la salut davant la llengua i que redueixi la llistes d'espera".

A més volen un Executiu autonòmic que "inverteixi en una educació de qualitat i que promogui el trilingüisme, que no dimiteixi de les seves conviccions, que defensi de la mateixa menra les dues llengües oficials, que creu confiança per afrontar la crisi econòmica, que no tingui com arma la persecució l'oposició a qualsevol preu".

El partit que lidera Rosa Estarás també s'enrecordà de demanar els Reis d'Orient que l'any que ve "el senyor Zapatero compleixi amb lo promès per a les nostres Illes i que els temes pendents siguin una realitat".

Sobre aquesta qüestió, la portaveu adjunta del PP, Antonia Estarellas, va expressar el desig de "cobrar els 333 milions d'euros del primer i segon conveni de Carreteres, aconseguir la cogestió aeroportuària, el 2 % d'inversió en matèria ferroviària, el cofinançament de l'hospital de Son Espases, i un nou model de finançament".

"La veritat senyors reis és que només el nostre partit reuneix aquests requisits i és capaç d'oferir solucions a molts de temes que preocupen al nostre ciutadans i, per tant, estimats reis d'Orient us demanem un Govern del PP per a l'any 2009", conclou la missiva de la formació popular.