19 de octubre de 2019
10 de abril de 2008

PP demana explicacions "immediates" a Bayona per la contractació de la seva parella i critica el "nepotisme" del Govern

PALMA DE MALLORCA, 10 d'abril (EUROPA PRESS)

El secretari executiu de Comunicació del PP balear, Miquel Ramis, va exigir avui explicacions "immediates" al president de la Fundació Balears a l'Exterior -pertanyent a la Conselleria de Presidència-, Jordi Bayona, sobre la contractació irregular de la seva companya sentimental en aquest organisme, i alhora va criticar el "nepotisme" mostrat pel Govern davant d'aquest cas i "dia sí i un altre també".

Així ho va manifestar en roda de premsa, on va criticar que la resposta de Bayona sigui el "silenci", pel que va considerar "imprescindible" que ofereixi explicacions sobre aquesta qüestió. Segons va considerar, en Democràcia "no hi ha res pitjor que el silenci per resposta".

Durant el ple del Parlament celebrat dimarts passat, el conseller de Presidència, Albert Moragues, es va comprometre a posar en marxa una comissió parlamentària per analitzar els detalls del procés de contractació de personal portat a terme per la Fundació Balears a l'Exterior, en el cas que es confirmin les "greus" acusacions realitzades pel PP relatives al procés de selecció del personal interí amb l'objectiu de "propiciar" la contractació de determinades persones en l'esmentat organisme.

D'acord amb la informació facilitada pel diputat del PP, José María Rodríguez, el patronat de la Fundació va aprovar una convocatòria d'oferta pública de treball el mes de setembre passat del 2007, les bases de la qual després van ser modificades, "a l'haver-se canviat la baremació, l'ordre de les proves i traient els límits mínims de puntuació que marquen les proves".