30 de marzo de 2020
18 de agost de 2008

El PP demanda l'aprofitament de Sa Coma per a instal·lacions esportives i infraestructures com la depuradora

EIVISSA, 18 d'Agost (EUROPA PRESS)

El PP va demandar avui l'aprofitament de Sa Coma per a instal·lacions esportives i infraestructures com la depuradora, segons va afirmar el diputat Enrique Fajarnés, qui va afegir que es tracta d'una proposta "totalment constructiva, molt beneficiosa per als eivissencs i necessària", entre d'altres qüestions, a causa que "després de la marxa de gairebé tots els militars, algunes de les dependències de l'aquarterament de Sa Coma estan en situació de deteriorament".

Per al diputat, la bona ubicació del recinte militar, la seva àmplia dimensió i el fet que compti amb determinades instal·lacions esportives podria complementar totalment la zona d'Eivissa ciutat amb els voltants des de Puig donin Valls, Jesús, Can Negre o Sant Jordi.

Fajarnés va destacar en declaracions a Europa Press que aquesta zona podria albergar "no només instal·lacions esportives o culturals sinó altres infraestructures, que pensam que són bàsiques, com la depuradora". Així va detallar que "ara no es parla d'aquesta xarxa de sanejament però que el problema segueix existint".

Quan la caserna sigui cedit al Consell Insular aquest decidirà quines són les instal·lacions més oportunes "tot i que per la seva gran mida té cabuda per a unes i altres infraestructures", va exposar. Segons el popular aquesta és una proposta a la qual ningú es pot oposar perquè dóna sortida a una instal·lació de l'Estat en desús i pot donar solució a moltes demandes dels eivissencs, com per exemple la ubicació d'una zona de motocròs.