7 de junio de 2020
12 de agost de 2008

El PP denuncia la passivitat del Govern Insular davant de l'emissió d'un reportatge "vergonyós" en cadenes nacionals

EIVISSA, 12 d'Agost (EUROPA PRESS)

El PP va denunciar avui que l'equip de govern al Consell Insular no hagi reaccionat davant del "vergonyós" reportatge que el canal de televisió Cuatro va emetre sobre l'illa d'Eivissa els passats 4 i 8 d'agost.

El grup popular exigeix una "resposta contundent de rebuig absolut" a aquesta mena de reportatges així com intentar rectificar o contrarestar, de la manera més oportú, "els efectes perjudicials d'aquests continguts televisius sobre la imatge de la nostra illa".

Segons va exposar a Europa Press el conseller en l'oposició, Vicent Serra, aquest tipus de reportatges posen en evidència l'ús i consum de drogues i "com fan d'únic és atacar la imatge d'Eivissa així com presentar les drogues com una cosa habitual".

D'aquesta manera va destacar que la crítica del PP al Consell s'efectua no per la seva competència sinó per la responsabilitat institucional que té ja que "ha de vetllar per la imatge que es transmet d'Eivissa a l'exterior".

Segons Serra, "respectem i considerem que el Consell en no pot fer res en determinats assumptes que són competència policial però hauria de tirar del carro pel que fa a coordinar missatges i actuacions per millorar la imatge de l'illa".

El grup popular no pretén responsabilitzar a l'equip de govern del Consell de l'emissió d'aquest tipus de reportatges ni de les situacions que en ell es reflecteixen, però sí li exigeix una reacció ràpida al mateix en defensa dels interessos dels ciutadans de l'illa, va detallar.

El PP va felicitar a la Delegació del Govern per la immediata actuació d'agents de les forces de seguretat de l'Estat en aquestes situacions "tal com queda reflectida en el mateix reportatge".