3 de agosto de 2020
26 de febrer de 2009

El PP dóna suport a la manifestació d'avui dels sindicats contra la reducció de plantilles i els ERO oportunistes

EIVISSA, 26 Feb. (EUROPA PRESS) -

El PP ha expressat el seu suport a l'acte de protesta convocat avui pels principals sindicats per expressar el seu malestar a la situació de crisis i el rebuig a la retallada de les plantilles en les empreses. Segons ha apuntat el partit en un comunicat, la manifestació impulsada per CCOO, UGT i USO ha de servir com denuncia per la situació generalitzada de desocupació que té el sector productiu i pel gran nombre d'acomiadaments que s'estan registrant com a conseqüència d'una evident crisi econòmica.

Els 'populars' van voler mostrar la seva solidaritat amb els treballadors que han perdut el seu lloc de treball i amb tots aquells als qui, a més, no se'ls reconeix el dret a cobrar prestació per desocupació o subsidi.

Alhora, l'agrupació ha expressat el seu suport als empresaris que, tot i les enormes dificultats per les quals travessen, "segueixen apostant per mantenir la seva activitat econòmica, i amb això les plantilles de treballadors, contribuint així a sostenir el desenvolupament econòmic en la nostra illa".

Finalment la formació ha rebutjat "qualsevol comportament, acció o actitud que es justifiqui en la greu crisi econòmica que patim per perseguir in benefici o lucre particular o personal a costa del treballador".