18 de enero de 2021
23 de juny de 2009

El PP reclama al conseller de Política Educativa una millor gestió per a la Xarxa de Biblioteques d'Eivissa

EIVISSA, 23 juny. (EUROPA PRESS)

La consellera popular, Carolina Torres, ha criticat avui la "falta d'humilitat i la supèrbia" del conseller de Política Educativa i Cultural per la seva gestió de la Xarxa de Biblioteques d'Eivissa. Torres ha assenyalat que després de la queixa d'algunes associacions i entitats, el conseller ha al·legat que tan sols són dues biblioteques les que han formulat protestes d'un total de 14 que formen la xarxa, "però això tant és, tot i que fora una sola, ha d'escoltar a la gent".

La Popular ha apuntat com a exemple de la "mala" gestió que "existeix el cas d'una treballadora que porta sis mesos sense cobrar". I és que aquest any el Consell d'Eivissa "no ha tret encara la línia de subvencions per a les biblioteques i fins i tot no ha pagat el 10% de l'ajuda del 2008".

Torres ha demanat al conseller Marià Torres que "obri els ulls", pagui les subvencions i gestioni millor la Xarxa de Biblioteques, ja que aquesta situació "està perjudicant a les associacions i entitats que les mantenen". Per a això presentarà una moció al ple d'aquest divendres.

D'altra banda, el PP també presentarà una moció per instar al Govern que aporti més recursos per potenciar el Centre d'Estudis Avançats i que aquest organisme no es fusioni amb el Patronat de Turisme com preveu el nou decret d'organització del Consell. També en una altra moció els populars demanaran a l'equip de govern que no deixi en mans de Mallorca els Centres de Seguiment Tècnic Deportivo.