9 de diciembre de 2019
 • Domingo, 8 de Diciembre
 • Sábado, 7 de Diciembre
 • 2 de febrer de 2009

  El PP de Sant Josep presenta a Enrique Garcéran com a únic candidat a la presidència del Partit

  EIVISSA, 2 Feb. (EUROPA PRESS) -

  Enrique Garcerán és el candidat a presidir el Partit Popular de Sant Josep segons ha anunciat avui l'actual presidenta del PP en Sant Josep, Encarna Castro, després de finalitzar ahir el termini oficial de presentació de candidatures per part dels afiliats.

  Segons Castro, durant un mes "s'han estudiat diverses possibilitats i diversos noms, alguns de persones que havien demostrat molt tímidament la seva intenció de presidir el partit".

  Per a la 'popular', "l'única candidatura que ha manifestat el seu interès ferm de presentar-se a la presidència" és la de Garcerán ja que "altres ho insinuaven però ell ha mostrat la seva clara intenció de presidir l'agrupació".

  Es tracta d'una renovació del partit que es va realitzar en la majoria de municipis de l'illa de manera que Castro ha afirmat, a Europa Press, que "no volíem ser la nota discordant de tots els municipis del PP a Eivissa i ser els únics que mantinguéssim la mateixa presidència".

  Per a l'actual presidenta, que porta 13 anys ostentat el càrrec, és fonamental donar una alternativa o canvi en l'estructura de la presidència del PP, ja que "una renovació és alguna cosa normal i bo".

  Finalment, Castro va mostrar el seu suport i el de l'agrupació al nou candidat.