26 de enero de 2020
 • Sábado, 25 de Enero
 • 17 de març de 2010

  El PP també ha registrat una PNL a la Comissió d'Economia del Congrés per demanar l'IVA superreduït en turisme

  MADRID, 17 Mar. (EUROPA PRESS) -

  El PP ha registrat també a la Comissió d'Economia i Hisenda del Congrés una Proposició no de Llei (PNL) per la qual s'insta al Govern a aplicar el tipus reduït de l'IVA del 4% per al sector hostaler i turístic.

  El contingut d'aquesta iniciativa parlamentària és semblant a la proposta que ahir ha rebutjat el Congrés --després de ser registrades totes dues en el mes de febrer-- i planteja la necessitat de rebaixar l'IVA per al sector turístic per la "difícil situació" que travessa el sector i a l'entendre que les mesures articulades per l'executiu central "estan sent contraproduents" per al turisme.

  Precisament ahir, la portaveu de Turisme del PP al Congrés, María Salom, ha remarcat a Europa Press que la seva formació política anava a continuar insistint en la Cambra per intentar tirar endavant l'IVA superreduït per al sector.

  A més, ha apuntat que la majoria de grups parlamentaris ha considerat que la pujada de l'IVA proposta pel Govern es feia en un moment "inoportú" i que alguns grups parlamentaris havien votat en contra de la proposta del PP "amb el nas tapada" en virtut de l'acord tancat amb el PSOE en els pressupostos generals.