20 de mayo de 2019
15 de maig de 2019

Presenten el centre d'educació especial de Son Ferriol en el quiosc de PalmaActiva

Presenten el centre d'educació especial de Son Ferriol en el quiosc de PalmaActiva
CAIB

PALMA DE MALLORCA, 15 May. (EUROPA PRESS) -

El quiosc de PalmaActiva ha acollit aquest dimecres l'acte institucional de presentació del centre d'educació especial (CEE) de Son Ferriol a la Plaça de l'Olivar.

L'acte ha comptat amb l'assistència del conseller d'Educació i Universitat, Martí March, i el director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas.

Segons han informat des del Govern, aquest espai acull durant tota aquesta setmana 'Qui som', una exposició i tallers d'activitats per donar a conèixer al públic en general l'activitat del CEE i donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Al llarg d'aquesta setmana la comunitat educativa del centre participarà en les activitats organitzades en el quiosc per fer més visible aquest centre i el que es fa en el seu moment a dia.

El conseller March ha agraït al professorat i, molt especialment, a les famílies i a l'alumnat, la seva implicació per difondre el treball del CEE Són Ferriol. "Nosaltres creiem en la inclusivitat i pensem que aquesta també es practica als centres d'educació especial com el vostre", ha asseverat.

A més, March s'ha compromès a seguir invertint al centre per garantir que es pugui seguir avançant en "la línia pedagògica" que s'ha adoptat en els últims anys, que ha facilitat "la implantació del treball per ambients, entre altres".

D'altra banda, en el quiosc també es projectarà un vídeo elaborat pel director Antoni Bestard. Està protagonitzat pel professorat i alumnat del centre.

Bestard també ha assistit a l'acte inaugural, juntament amb el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma Llorenç Carrió.

Contador

Para leer más


Lo más leído