13 de diciembre de 2019
 • Jueves, 12 de Diciembre
 • 24 de juliol de 2019

  Presenten la nova associació Mai Sols, centrada en l'acompanyament a pacients ingressats en Ca Misses

  Presenten la nova associació Mai Sols, centrada en l'acompanyament a pacients ingressats en Ca Misses
  La consellera de Sanitat i Consum, Patricia Gómez, durant la presentació de l'associació Nunca Solos a l'Hospital de Can Misses. - CAIB

  PALMA DE MALLORCA, 24 Jul. (EUROPA PRESS) -

  La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha assistit aquest dimecres a la presentació de la nova associació Nunca Solos, l'objectiu de la qual és entretenir i acompanyar a pacients ingressats a la Unitat d'Hospitalització de Medicina Interna G de Can Misses.

  Així ha informat la Conselleria en una nota en la qual han explicat que l'associació neix dels Premis Humana, convocats anualment per la Direcció d'Infermeria de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

  Entre els motius que han promogut la creació de Nunca Solos es troba el fet que, a la planta de Medicina Interna G, molts pacients -en la seva majoria ancians i pacients de llarga durada- es trobaven sols i avorrits. Un grup de sanitaris va detectar que existia l'oportunitat de fer "una mica més" pels pacients.

  L'associació està formada per les infermeres Raquel Ramis, Reyes Brieva, Eva Moreno, Eva Lara, Isabel de Blas, el celador Sergio Aroca i Gabriel de les Heras, l'únic no sanitari que s'encarregarà de les tasques administratives i de comptabilitat.

  La nova associació va realitzar la formació dels seus 16 voluntaris el passat 1 de juliol, i va iniciar la seva activitat el dia 8 de juliol en horari de 17 a 20 hores.

  A la presentació de Nunca Solos, que ha tingut lloc a l'Hospital de Can Misses, també han assistit la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Carmen Santos, la directora d'Infermeria, Noelia Azqueta, i la presidenta de Nunca Solos, la infermera Rosario de les Heras.