16 de diciembre de 2019
 • Domingo, 15 de Diciembre
 • 25 de maig de 2010

  El programa 'Viure i Crèixer' ofereix dos nous tallers gratuïts per a famílies

  PALMA DE MALLORCA, 25 May. (EUROPA PRESS) -

  El programa 'Viure i Crèixer', organitzat per l'Àrea d'Educació, Igualtat i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma, oferirà dues activitats gratuïtes per a famílies aquesta setmana. Es tracta de dos tallers que proposen noves experiències als nens i als seus pares i mares.

  Concretament, aprendran a elaborar una 'arpillera' peruana i portaran a terme un taller d'improvisació teatral. Els interessats es poden inscriure gratuïtament en el número de telèfon 971214062.

  Així, el taller d'arpillera del Perú, que tindrà lloc divendres que ve dia 28 al centre Cultural de s'Escorxador, consisteix a un taller de manualitats per aprendre a elaborar una arpillera peruana. Així, està dirigit a nens a partir de set anys i té una durada d'1,30 hores.

  Alhora, el taller de Contarelles, que es realitzés divendres que ve dia 28 al centre de Cultura de Son Oliva, consisteix a un joc d'improvisació teatral al qual la pallassa Nino, a partir de les consignes que li doni el públic assistent, jugarà a crear un conte o Contarella. En aquesta ocasió, la Contarella es crearà partint del tema inicial 'Veïns i veïnes'. Podran participar en la iniciativa nens a partir de 6 anys.

  El programa 'Viure i Crèixer' consta d'un conjunt d'activitats per a famílies emmarcades d'aquí als objectius de l'Àrea d'Educació, Igualtat, Drets Cívics i Esports de l'Ajuntament de Palma, amb l'objectiu d'impulsar a la societat a promoure la igualtat d'oportunitats i la convivència.