29 de octubre de 2020
7 de abril de 2008

El PSIB anuncia nous contactes amb el PP per millorar la Llei d'Habitatge, que preveu aprovar-se el 6 de maig

PALMA DE MALLORCA, 7 Abr. (EUROPA PRESS) -

El portaveu parlamentari del PSIB, Antoni Diéguez, ha assenyalat avui que en els pròxims dies seguiran produint-se contactes amb el PP per tractar la introducció de millores tècniques a la Llei d'Habitatge, l'aprovació de la qual està previst que es porti a terme el pròxim 6 de maig o com a màxim el dia 13, data per a la qual els socialistes esperen que s'hagi tancat un acord al voltant al contingut de la normativa.

En roda de premsa, Diéguez va apuntar que, malgrat que no hi ha cap reunió prevista, seguirà havent contactes amb l'oposició i amb els sectors afectats. Segons va concretar, el 16 d'abril se celebrarà una ponència sobre la Llei, el 23 una Comissió d'Ordenació del Territori per abordar-la, el 29 tindrà lloc un ple per aprovar la Llei de Mesures Territorials i el 30 es convocarà la Comissió per a la Llei d'Habitatge.

Tal com va manifestar l'"èxit" de la normativa arribarà quan es convoqui el concurs per a l'obtenció de terra i va confiar que una part de les 5.000 habitatges de protecció oficial anunciades pel Govern per a aquesta legislatura estiguin acabades en aquest mandat. "El fet important és que es posin en marxa", va etzibar Diéguez, qui va considerar alhora que el PP "no té motius de fons" per oposar-se a la Llei tot i que va advertir que "si volen boicotejar-la existeixen mesures parlamentàries i extraparlamentàries per treure-la endavant", ha afegit.