26 de mayo de 2019
 • Sábado, 25 de Mayo
 • 17 de maig de 2019

  El PSIB desmenteix que personal de l'Ajuntament d'Eivissa atengui carpes electorals en horari laboral

  EIVISSA, 17 May. (EUROPA PRESS) -

  L'Agrupació Socialista d'Eivissa ha desmentit les acusacions de Proposta per Eivissa que asseguraven que treballadors de l'Ajuntament d'Eivissa estaven atenent en horari laboral una carpa del PSOE a Figueretes.

  Segons els socialistes, les acusacions són "rotundament falses i obeeixen a un nou intent desesperat del candidat d'embrutar la campanya i, especialment, la imatge del PSOE".

  També han lamentat que "no només es desprestigia al PSOE, sinó a la plantilla de l'Ajuntament a la qual acusa en fals i sense donar més dades".

  Els socialistes han dit que les carpes són ateses per membres de la llista i "tenen tot el dret a dedicar-se a la campanya" en poder optar a dies lliures o vacances.

  La formació ha reiterat que els qui col·laboren en la carpa "estan en situació legal per poder participar en la mateixa". Així, les afirmacions del candidat Toni Roldán "no són més que una intoxicació de la realitat amb mala fe".

  El PSOE ha lamentat aquesta "nova mostra de falta d'esportivitat i democràcia" de Roldán, de qui ha dit "no és el primer senyal antidemocràtic que mostra", penjant més cartells dels quals li corresponen i tapant els de la resta. Un fet que, segons el PSOE, s'està acreditant fotogràficament per ser denunciat davant la Junta Electoral.

  El PSOE ha exigit una rectificació "immediata" de PxE i que "deixi d'embrutar" el nom de la plantilla del Consitori.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído