16 de junio de 2019
 • Sábado, 15 de Junio
 • 12 de juny de 2019

  PSIB, MÉS i Idma-El PI acorden els 16 punts del programa de governabilitat a l'Ajuntament de Marratxí

  PSIB, MÉS i Idma-El PI acorden els 16 punts del programa de governabilitat a l'Ajuntament de Marratxí
  AYUNTAMIENTO DE MARRATXÍ

  PALMA DE MALLORCA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

  Els líders de les formacions polítiques PSIB, MÉS i Idma-El PI han signat un acord programàtic basat en 16 punts amb la finalitat d'investir com a alcalde de l'Ajuntament de Marratxí al socialista Miquel Cabot, mentre que Joan Francesc Canyelles (MÉS) serà el primer tinent d'alcalde i Neus Serra (El PI) serà la segona tinent d'alcaldia.

  Així ha informat l'Ajuntament de Marratxí en una nota en la qual han detallat que en la presa de possessió d'aquest dissabte, Cabot comptarà amb els vots a favor d'onze regidors del Consistori (6 del PSIB, 4 de MÉS i un d'Idma-El PI).

  Respecte a l'acord programàtic destaquen la congelació d'impostos i taxes, la millora de la neteja viària, el manteniment i la creació d'infraestructures esportives, la millora de l'accessibilitat i l'augment del pressupost social.

  En aquest sentit, Cabot ha assenyalat que el nou equip de govern durà a terme una política "continuista" respecte a la present legislatura i ha assegurat que a les negociacions amb MÉS ambdues formacions s'han entès "molt bé".

  REPARTIMENT D'ÀREES DE GESTIÓ

  Respecte al repartiment de les àrees de gestió, el PSIB s'encarregarà d'Economia i Hisenda; Interior i Personal; Policia, Salut i Patrimoni Municipal; Medi Ambient i Agricultura, Gent Gran, Neteja Viària i Manteniment de Parcs i Jardins; Vies i obres i Serveis Funeraris; Joventut; i Comerç, Empresa, Indústria i Turisme.

  Per la seva banda, MÉS s'ocuparà de gestionar les àrees d'Urbanisme; Habitatge; Comunicació; Accessibilitat i Mobilitat Sostenible; Cultura; Ceràmica; Patrimoni Històric; Serveis Socials; Igualtat; Educació; i Ocupació, Formació i Treball.

  Finalment, El PI tindrà les competències en Participació Ciutadana, Transparència i Defensor de la Ciutadania.

  Contador

  Lo más leído