3 de abril de 2020
18 de agost de 2008

El PSM de Ciutadella afirma que no s'unirà a un govern municipal format pel PP i UPCM

MENORCA, 18 d'agost (EUROPA PRESS)

El PSM de Ciutadella va assegurar aquest matí que no s'unirà a un govern municipal format pel Partit Popular (PP) i Unió donis Poble de Ciutadella (UPCM), i que romandrà, tal com ho ha fet fins ara, en l'oposició.

Aquesta decisió es deu, segons va explicar la portaveu del PSM de Ciutadella, Maite Salord, a l'actitud mantinguda pels dos partits durant el mandat de l'alcalde i els vuit regidors de l'Ajuntament de Ciutadella que fa tres setmanes es van donar de baixa del PP.

Pel PSM, el PP i UPCM han estat "còmplices de la política irregular" de l'equip "trànsfuga" i el seu portaveu ha afirmat "que el partit no pot governar amb ells".

Els nacionalistes menorquins van definir la seva posició respecte als exregidors del Partit Popular i van afirmar que secundaran "qualsevol moció de censura que serveixi perquè l'alcalde de Ciutadella, Llorenç Brondo, i els vuit edils independents deixin el seu càrrec al consistori".

Alhora, Salord va reafirmar també el paper que el PSM ocupa en l'oposició del consistori de Ciutadella i va assegurar que "és on els resultats electorals van col·locar el partit".

La portaveu nacionalista va afegir també que "acceptar pactes contra naturalesa de la nostra ideologia per accedir al govern del municipi, és "accedir al mateix per la porta de endarrera", i va sentenciar que no és "el que el PSM vol".