26 de febrero de 2020
12 de agost de 2008

PSOE denuncia una "caça de bruixes" del PP, al qual acusa de no tenir capacitat moral per criticar la gestió econòmica

EIVISSA, 12 d'Agost (EUROPA PRESS)

La portaveu de l'Executiva de la Federació Socialista d'Eivissa, Laura Carrascosa, va denunciar avui l'actitud del Partit Popular cap a integrants de l'agrupació, com Paco Chamizo o Bernardo Escalona, a la que va titllar com una "autèntica caça de bruixes".

Carrascosa va afirmar que el PP no té la "capacitat moral" necessària per criticar les gestions econòmiques de Consell Insular d'Eivissa i de l'Ajuntament de Vila, ja que precisament va ser el PP el qual va deixar les arques de les administracions de les illes "en bancarrota per erigir unes carreteres que van tenir un espectacular cost".

"Si no hi ha escoles o salut és precisament per la gestió dels diners del PP", va assenyalar Carrascosa en declaracions a Europa Press.

Es tracta d'un forma de fer oposició dirigida, segons la socialista, a "ocultar la que els està caient", fent explícita referència a la detenció de set ex càrrecs públics del passat executiu del Govern del PP i implicats en un cas de presumpta corrupció del Consorci Turisme Jove.

La Policia Nacional ha interrogat fins ara un total de vuit persones relacionades amb la presumpta trama de corrupció ordida per ex càrrecs públics del Consorci de Turisme Jove del passat Govern del PP.

La portaveu de l'executiva socialista va considerar que els seus homòlegs en el PP al Consell Insular d'Eivissa i a l'Ajuntament d'Eivissa "haurien de ser lleials, constructius i rigorosos en la seva tasca fiscalitzadora i no actuar denigrant a la classe política". Una manera d'intervenció que, va sentenciar "no serà gratuït i els passarà factura".

Carrascosa va instar els populars a denunciar davant el Jutjat de Guàrdia aquells casos "d'incompatibilitat que detectin, amb proves reals" per no afectar "a la salut democràtica soscavant principis de la democràcia com són la participació en un partit polític".

Declaracions efectuades d'acord amb l'acusació d'incompatibilitat del director insular de Relacions Ciutadanes del Consell i militant del partit, Paco Chamizo, i les tasques de l'empresa de la qual és, segons el registre mercantil, accionista al 100 %, tal com va denunciar el PP. Sobre aquesta qüestió Carrascosa va considerar que "haurien d'exercir la seva responsabilitat legal i no mediàtica".