26 de junio de 2019
 • Martes, 25 de Junio
 • 12 de juny de 2019

  El PSOE dóna per trencades les negociacions a Formentera i GxF demana "tranquil·litat"

  EIVISSA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

  El PSIB va donar anit per trencades les negociacions amb Gent per Formentera (GxF) després de rebre l'oferta de la formació insularista de governar un dels quatre anys de la pròxima legislatura que arrenca dissabte que ve 15 de juny.

  En un comunicat de premsa, el secretari general del PSOE a Formentera, Rafa Ramírez, ha criticat "la falta d'altura de mires" del seu "soci natural de govern" i ha assegurat que "no seria just acceptar uns termes que no es corresponen amb la realitat sorgida de les urnes".

  Ramírez basa les seves acusacions en la realitat esdevinguda en 2015 en altres institucions com el Consell de Mallorca, l'Ajuntament de Palma o el Consell de Menorca, on la representació en Presidència va estar repartida. Per això, considera "una irresponsabilitat política i una falta de generositat al poble de Formentera" l'oferta de la candidatura liderada per Alejandra Ferrer.

  A més, des del PSOE apunten a altres problemes, com a "desajustaments i discrepàncies en l'estructura orgànica del Consell" que, no obstant això, reconeixen que "s'haguessin resolt sense problemes, treballant com toca".

  Ramírez ha conclòs recordant que, en el seu acord per a concórrer en coalició al Parlament balear, no s'establia el repartiment del temps, i la prova és que ara des de GxF estaven disposats a negociar la representativitat a la Cambra balear".

  Davant aquestes declaracions, des de Gent per Formentera han volgut transmetre un missatge de "tranquil·litat i confiança mentre durin les converses per a aconseguir un govern estable i de progrés".

  Des de la formació insularista s'han mostrat convençuts que "tots dos partits arribaran a un acord per a un govern estable i de progrés en la línia dels governs que ha tingut Formentera en els últims 12 anys".

  Des de GxF expliquen que "en el marc de les negociacions tots dos partits plantegen les seves propostes i és treball i responsabilitat de les dues parts arribar a un acord", per la qual cosa s'han mostrat "segurs" que l'aconseguiran.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído