30 de marzo de 2020
22 de juliol de 2008

PSOE-Exc de Santa Eulària elevarà una proposta d'acord per sol·licitar més seguretat a l'entrada del municipi

EIVISSA, 22 de Juliol (EUROPA PRESS)

El portaveu de PSOE-Exc de Santa Eulària, José Luis Pardo, ha assegurat avui que l'agrupació elevarà una proposta d'acord a través de la qual se sol·licita la creació d'un pas de vianants al carrer Sant Jaume, i la realització d'un estudi per dotar de més seguretat el tram d'aquest carrer a l'altura del Centre Mèdic.

Segons Pardo els últims anys, tant la zona de Sa Permuta i la zona del Centre Medico, han crescut tant de manera urbanística com d'habitants, alguna cosa que, al costat dels negocis que s'han establert, incrementa el trànsit tant de persones com de turismes i ocasiona un problema de seguretat a l'entrada del poble.

El portaveu va afirmar que l'estudi que sol·liciten respon que "segurament" amb les noves normes subsidiàries s'ubicarà una rotonda "que havíem demanat en aquesta legislatura" i caldrà dotar de més seguretat als ciutadans en aquest enclavament.

Un altre dels problemes als quals va al·ludir Pardo és a la vorera de la gasolinera ja que "no reuneix les mesures mínimes", de manera que se sol·licitarà l'ampliació de la mateixa.