16 de diciembre de 2019
 • Domingo, 15 de Diciembre
 • Sábado, 14 de Diciembre
 • 25 de maig de 2010

  El PSOE presenta una esmena al decret de Sa Coma per agilitar la cessió del terreny de Sa Graduada al Ministeri

  EIVISSA, 25 de maig. (EUROPA PRESS)

  El grup socialista al Parlament ha presentat una esmena al decret de Sa Coma que permetrà agilitar la cessió del terreny de Sa Graduada al Ministeri de Justícia per a la construcció del nou edifici de jutjats d'Eivissa.

  Així no caldrà esperar altres tres mesos perquè es modifiqui un altre cop el Pla General d'Ordenació Urbana de Vila (PGOU), ja que el planejament de Vila preveia la protecció de l'edifici de Sa Graduada, però una sentència l'ha anul·lat definitivament, segons ha informat el diputat socialista i president del Consell d'Eivissa, Xico Tarrés, en declaracions a la Cadena Ser, recollides per Europa Press.

  La nova situació que va generar la sentència judicial implicava que el consistori de Vila modifiqués puntualment una vegada més el seu planejament, però amb aquesta esmena al decret no caldrà esperar a aquest tràmit administratiu.

  Demà acaba el termini per presentar esmenes al decret de Sa Coma, que també agilitarà la posada en marxa de les infraestructures previstes a l'antic aquarterament militar.