23 de febrero de 2020
28 de febrer de 2008

El PSOE rebutja els "insults" de Lázaro i defensa que la salut està per sobre de lluites polítiques

PALMA DE MALLORCA, 28 de febrer (EUROPA PRESS)

El PSOE ha rebutjat avui les acusacions de "mentider compulsiu" abocades pel directiu del Sindicat Mèdic, Miguel Lázaro, contra el diputat i portaveu del grup socialista al Parlament, Antoni Diéguez, qui va opinar que la salut dels ciutadans hauria d'estar per sobre de lluites polítiques i deslligada de les campanyes electorals.

Segons ha informat el PSOE en un comunicat, Diéguez considera "molt greu" que un dirigent sindical insulti un diputat per la seva intervenció durant el ple del Parlament, quan de les seves paraules no va sortir cap insult ni desqualificació cap a aquest col·lectiu, sinó tan sols una crítica al fet que el sindicat convoqui la vaga en plena campanya electoral. "Lázaro és lliure de criticar i discrepar, però no d'insultar", afirmen des del PSOE.

A més, el sindicat ha reconegut públicament que convoca la vaga just abans de les eleccions per pressionar, pel que és lògic deduir que darrere d'aquesta convocatòria hi ha una intenció política, segons afirma el PSOE, que assegura haver vist a Lázaro sortir de la seu del PP dimarts passat dia 19.

Així, el PSOE es pregunta "a què partit perjudica la vaga dies abans de les eleccions, i a quin beneficia?", després de la qual cosa manifesta que el sindicat ho té molt difícil per justificar quin és l'objectiu real d'haver escollit aquestes dates en plena campanya per fer la parada.