26 de mayo de 2019
 • Sábado, 25 de Mayo
 • 16 de maig de 2019

  PxE assegura que personal de l'Ajuntament d'Eivissa fa campanya a favor del PSIB en horari laboral

  PxE assegura que personal de l'Ajuntament d'Eivissa fa campanya a favor del PSIB en horari laboral
  PXE

  EIVISSA, 16 May. (EUROPA PRESS) -

  La formació Proposta per Eivissa (PxE) ha criticat aquest dijous que el PSIB ha instal·lat una carpa informativa al passeig de Figueretes atesa per persones que treballen a l'Ajuntament amb dedicació exclusiva, ja que segons PxE fan campanya electoral en horari de treball.

  PxE ha lamentat a més que els comerciants del barri estan facturant un 30 per cent menys a causa de les obres en el passeig que havien d'haver finalitzat el passat mes d'abril. També ha criticat que el PSOE "faci campanya en una obra sense acabar, no és tolerable".

  El candidat de PxE a l'alcaldia d'Eivissa, Toni Roldán, ha assegurat no entendre l'actuació de l'alcalde Rafa Ruiz (PSIB) "perquè la finalització de les obres del passeig de Figueretes va amb més retard del reconegut pel mateix Ajuntament".

  Segons Roldán, "diversos comerciants del carrer País Basc han hagut de tancar perquè és impossible treballar al barri amb un passeig en obres i amb la temporada turística començada."

  "De fet, les dades són que els comerciants d'aquest carrer estan facturant un 30 per cent menys com a conseqüència de la falta d'afluència de persones perquè el passeig segueix en obres", ha dit.

  Les obres havien de durar cinc mesos, van començar al novembre i haurien d'haver finalitzat a l'abril. Segons el candidat, "l'Ajuntament hauria de donar explicacions".

  Contador

  Lo más leído