16 de diciembre de 2019
 • Domingo, 15 de Diciembre
 • Sábado, 14 de Diciembre
 • 9 de agost de 2019

  Quatre nous directors insulars al Consell d'Eivissa són rebuts pel president Vicent Marí

  Quatre nous directors insulars al Consell d'Eivissa són rebuts pel president Vicent Marí
  Trobada entre quatre directors insulars del Consell d'Eivissa i el president Vicent Marí. - CONSELL DE IBIZA

  EIVISSA, 9 Ago. (EUROPA PRESS) -

  Quatre directors insulars del Consell d'Eivissa han estat rebuts aquest divendres pel president Vicent Marí, qui ha iniciat els tràmits per a la incorporació d'altres tres directors insulars més al setembre i octubre.

  Així, l'ex diputat al Parlament Miguel Ángel Jerez serà des d'ara director insular de Cooperació i Relacions Institucionals.

  Roberto Algaba exercirà com a director insular de Transports, sent a més regidor a l'Ajuntament d'Eivissa i funcionari de l'Estat en la Direcció general de trànsit.

  Miquel Costa és des d'ara director insular d'Educació, Cultura i Patrimoni i Javier Bonet és director insular d'Esports.

  Segons ha explicat el Consell, en les properes setmanes s'incorporaran també a l'equip de la institució insular Naihara Cardona que exercirà com a directora insular d'Instrusisme.

  A l'octubre ho farà el director insular de Mitjà Rural i Marí, Joan Marí, president a més de la cooperativa Agroeivissa.

  Irene Torres serà directora insular de Comerç, Indústria i Artesania i Xavi Santamaría dirigirà l'àrea d'Innovació, Transparència i Participació.

  A petició del PP s'incorporarà també Marilina Ribas com a coordinadora de Joventut i per part de Ciudadanos, s'incorporaran un adjunt de premsa i un coordinador de Participació i Transparència.

  La institució ha assegurat que en les properes setmanes l'equip de govern serà completat sobre la base de l'organigrama aprovat per la institució.

  Para leer más