27 de junio de 2019
 • Miércoles, 26 de Junio
 • 11 de juny de 2019

  Quines destinacions nacionals són les més populars segons les reserves dels espanyols?

  Quines destinacions nacionals són les més populars segons les reserves dels espanyols?
  CORT - ARCHIVO

  ALACANT, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

  Tenerife, Benidorm i Mallorca són les destinacions nacionals més populars triades pels usuaris de la web de viatges TripAdvisor, segons es desprèn de l'informe 'Vacances d'Estiu 2019'. Les dades reflecteixen els interessos de reserva dels viatgers espanyols.

  Per a l'elaboració del document, TripAdvisor va enquestar a més de 1.500 viatgers, dels quals un 95% té al cap gaudir de vacances d'estiu, en comparació del 91,5% que afirma haver viatjat el passat estiu.

  A més, dels participants de l'enquesta, un 39% viatjarà a destinacions nacionals, amb Tenerife com a destinació preferida dins d'Espanya per realitzar un viatge d'estiu. Per la seva banda, Benidorm se situa en segon lloc per davant de Mallorca.

  De Benidorm, els usuaris han destacat la seva elecció en relació a "les seves grans platges, els seus llargs passejos marítims i la seva arquitectura vertical".

  A més, de la seva "immensa" costa i de la seva variada oferta gastronòmica, els viatgers poden trobar llocs de l'interior propers a Benidorm per descobrir nous paratges i llocs amagats, com les Fonts de l'Algar a Callosa d'en Sarrià o es Castell del municipi del Castell de Guadalest.

  VIATJAR A l'ESTRANGER

  El 37% dels enquestats gaudirà de les seves vacances a un altre país, amb Londres com a lloc favorit per viatjar a l'estiu fora d'Espanya. Els següents en la llista són Nova York i París.

  Respecte a la motivació a l'hora de triar destinació, quatre de cada 10 es mouen per l'interès que tingui a conèixer la destinació, si bé un 16,5% es deixa guiar pels preus (vols barats, oferta en un hotel o paquet vacacional, entre d'altres).

  Pel que fa a la durada i preu dels viatges, la majoria s'anirà durant dues setmanes (35,5%) i comptarà amb un pressupost d'entre 1.000 i 3.000 euros per persona, incloent-hi transport, allotjament, restaurants i oci. Per la seva banda, els restaurants suposaran un 20-40% del pressupost.

  EN PARELLA

  Agost és el mes en el qual la major part dels enquestats té planejat viatjar, amb un 36%. Li segueixen juliol (25%), i setembre (22%), mentre que juny és el mes en el qual menys espanyols gaudiran de les seves vacances d'estiu (17,5%).

  La gran majoria (38,5%) ha triat aquestes dates perquè afirma que solament pot agafar les vacances en aquest període, mentre que un 16,5% assenyala que es deu a la disponibilitat dels seus companys de viatge.

  Precisament, és en parella com més viatgen els espanyols (40%). Un 39% passarà les vacances en família, un 17% amb amics i un 4% s'animarà a viatjar solament. L'1% restant va assenyalar que viatjarà en grup amb desconeguts.

  EN HOTELS

  Els hotels segueixen sent l'allotjament més triat pels viatgers espanyols, amb un 49%. Les propietats de lloguer, amb un allunyat 12,5%, són la segona opció. Respecte a l'antelació amb la qual es realitzen les reserves, un 33,5% dels enquestats per TripAdvisor va assegurar haver realitzat la reserva amb més de tres mesos d'antelació, mentre que el 32% va assenyalar que la faria dos o tres mesos abans.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído