23 de septiembre de 2020
4 de juny de 2019

El Quiosc de PalmaActiva acull aquesta setmana una exposició de disseny i moda 'upcycling'

El Quiosc de PalmaActiva acull aquesta setmana una exposició de disseny i moda 'upcycling'
PALMAACTIVA

PALMA DE MALLORCA, 4 Jun. (EUROPA PRESS) -

El Quiosc de PalmaActiva acull aquesta setmana una exposició de disseny i moda 'upcycling' a càrrec de Mimo Upcycling, una empresa dedicada a l'elaboració de peces de roba i complements utilitzant el sistema 'upcycling' basat en la transformació de peces ja usades, segons ha informat l'Ajuntament de Palma en una nota.

Des de Cort han subratllat que el Quiosc de PalmaActiva és un espai on les empreses, emprenedors i entitats poden exposar temporalment els seus productes i serveis que, fins a finals de 2019, ofereix un ús gratuït.

"En els últims mesos han utilitzat el Quiosc la Fundació Teatre Principal, l'Associació de Forners i Pastissers de Balears, l'organisme cultural Sa Galania, Emaya... Animem a empreses, emprenedors i entitats a utilitzar aquest espai", ha afirmat la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Adrover.

Des de l'Ajuntament han recordat que el lloguer del quiosc, situat a la plaça de l'Olivar, és de 7 a 14 dies amb un màxim de 30 dies a l'any i es dirigeix empreses, entitats i emprenedors amb components creatius i pertanyents a l'economia del coneixement, activitats creatives, turisme sostenible, comerç just i economia social solidària.

Para leer más