20 de enero de 2020
6 de abril de 2010

Ramis, sobre la moció de censura a Palma, subratlla que ara mateix, el PP no està per fer "experiments"

PALMA DE MALLORCA, 6 Abr. (EUROPA PRESS) -

El secretari general del PP balear, Miquel Ramis, ha subratllat avui, després de ser preguntat sobre la possibilitat de presentar una moció de censura contra l'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, que ara mateix, el seu partit no està per fer "experiments", sinó que "està en l'oposició, perquè així ho va voler el pacte entre el PSIB i UM".

En una compareixença davant dels mitjans de comunicació, Ramis ha indicat que, de moment, la Junta Local del PP de Palma no ha plantejat a l'Executiva Regional del partit la possibilitat de plantejar una moció de censura a Cort, de manera que "no hi ha res decidit, ni rebutjat".

Així, ha indicat que fins que els companys del PP de Palma no es reuneixin amb l'Executiva regional per anunciar-li la seva intenció de presentar l'esmentada moció, no s'adoptarà cap "decisió conjunta" respecte a aquesta qüestió.

"La iniciativa ha de sortir dels dirigents del PP de Palma, que són els que poden tenir un coneixement més directe de la qüestió i si la plantegen a l'Executiva Regional, estem disposats a estudiar totes les situacions que es donin", va recalcar Ramis, qui ha insistit que, actualment, el seu partit està "còmode" fent la funció d'oposició que els ciutadans "li han encomanat". Malgrat això, ha admès que és "possible" que les circumstàncies puguin "canviar".

Preguntat pel Cas Gürtel, ha indicat que és "difícil" valorar alguna cosa que desconeix "totalment", a causa que "parlem de 50.000 folis de sumari i abans de fer una valoració, valdria la pena que ens ho llegíssim".