24 de septiembre de 2020
5 de abril de 2019

La Reina Sofia presidirà el 16 d'abril la inauguració de 'Gegants de l'Oceà' a Palma Aquarium

La Reina Sofia presidirà el 16 d'abril la inauguració de 'Gegants de l'Oceà' a Palma Aquarium
PALMAAQUARIUM

PALMA DE MALLORCA, 5 Abr. (EUROPA PRESS) -

La Reina Sofia presidir dimarts que ve 16 d'abril a les 11.30 hores la inauguració de 'Gegants de l'Oce' a Palma Aquarium, una experincia immersiva per divulgar la vida nmada de la balena geperuda.

Així ho ha indicat Palma Aquarium en una nota informativa. A l'acte també assistir el director general de Palma Aquarium, Antonio González, així com altres personalitats de l'mbit polític i institucional.

L'espectacle va ser presentat el mar passat a la fira internacional de turisme de Berlín (ITB) i es desenvolupar dins d'una cúpula de gairebé 250 metres quadrats, 15 metres de dimetre i 125 seients. En ella, els espectadors podran veure d'aprop les balenes grcies a tecnologia de projecció i a cmeres aqutiques.

Per a aquest projecte s'ha adaptat un espai de més de 400 metres quadrats en una obra la durada de la qual ha estat aproximadament d'un any. Es van haver de realitzar ajustos en l'estructura del sostre per poder encaixar la cúpula de 6,70 metres d'altura, així com l'adaptació del sl per acollir els desnivells de l'estructura de teatre.

Palma Aquarium també comptar amb un espai interactiu amb finalitats educatives per aprendre sobre aquests animals, des del seu fenomen de migració fins a la seva capacitat de vincles socials. Segons van indicar en la presentació a Berlín, el projecte promour la conscienciació sobre problemes ambientals.

Para leer más