7 de abril de 2020
18 de desembre de 2008

Ryanairarriba als cinc milions de passatgers a Girona en 2008 i inaugura dues rutes a Londres i Palma de Mallorca

GIRONA, 18 de desembre (EUROPA PRESS)

L'aerolínia Ryanair ha posat en marxa dues noves rutes des de l'Aeroport de Girona amb destinació a Londres i a Palma de Mallorca coincidint amb la consecució dels cinc milions de passatgers transportats aquest any des de o cap a aquest aeroport català, ha informat avui la companyia en un comunicat.

El nou vol a l'aeroport londinenc de Gatwick, en marxa a partir d'avui, té una freqüència diària i capacitat per transportar a 100.000 persones a l'any, mentre que la nova ruta a Palma de Mallorca, que s'inaugurarà demà, tindrà quatre freqüències setmanals que generaran un volum de 60.000 passatgers anuals.

Per a la responsable de Vendes i Màrqueting per al sud d'Europa, Alessia Viviani, les xifres a Girona i la posada en marxa de noves rutes són una mostra del "bon funcionament" de l'aerolínia a l'aeroport gironí.

Va assegurar que l'objectiu de Ryanair és que Girona "sigui accessible des de qualsevol punt d'Europa i d'Espanya per mitjà de vols directes, i seguir permetent que cada any s'incrementin de manera espectacular les xifres de passatgers com fins ara".