7 de agosto de 2020
2 de febrer de 2009

Sa Nostra obre avui la seva tercera oficina a Las Palmas de Gran Canària

PALMA DE MALLORCA, 2 Feb. (EUROPA PRESS) - -

Sa Nostra, Caixa de les Balears obre avui al públic una nova oficina a Las Palmas de Gran Canària, concretament, al carrer Pintor Felo Montsó, del barri de Set Palmas.

Amb aquest nou punt d'atenció al client, són ja tres les sucursals de la primera entitat financera de les Balears en la Comunitat Canària, segons informa l'entitat bancària en un comunicat.

El director Juan Francisco Pérez, la sotsdirectora, Maria Nieves Martín, i la gestora, Maria Judit Sánchez, són els responsables d'aquest nou projecte que oferirà els millors serveis i els productes més competitius del mercat a particulars, comerços i empreses.

Els tres professionals tenen àmplia experiència a l'àmbit de la banca i les finances, on han ocupat càrrecs de responsabilitat en diferents entitats. Aquesta obertura suposa un repte personal i professional que afronten amb la màxima il·lusió.

L'entitat precisa que Set Palmas és un important barri residencial de Les Palmes, a l'illa de Gran Canària, amb una variada oferta de comerços i d'oci. L'oficina de 'Sa Nostra' es troba situada en l'artèria principal del barri, l'Avinguda Pintor Felo Montsó, que ho connecta amb l'autovia GC-3 i amb l'Avinguda Joan Carles I.

'SA NOSTRA' EN XIFRES (AVANÇ RESULTATS 2008)

Pel que fa a l'avançament de resultats del 2008, la Caixa va obtenir més de 70 milions d'euros de beneficis (BAI) de l'entitat matriu. També destaquen el creixement del crèdit a la clientela (+10,6%) i del passiu (+17,8%)Evolució positiva dels marges: intermediació (+3,2%), ordinari (+7,9%) i explotació (+9,6%).

El nou finançament ha superat els 2.500 milions d'euros. S'han finançat 3.500 habitatges i s'han aportat 1.145 MEUR al sector empresarial. Posseeix més de 650.000 clients i 723 punts d'atenció directa (291 oficines i 432 caixers automàtics), així com 1.675 professionals en plantilla.

El servei es distribueix per tota la comunitat de les Illes Balears i, complint el Pla d'expansió, l'entitat disposa d'oficines a Madrid, Comunitat Valenciana, Las Palmas, Barcelona i Albacete.