22 de septiembre de 2020
31 de març de 2019

Salom, sobre les consultes simbòliques: "Són perilloses perquè arrosseguen el debat del 'Procés' a Balears"

Salom, sobre les consultes simbòliques: "Són perilloses perquè arrosseguen el debat del 'Procés' a Balears"
PP BALEARS

PALMA DE MALLORCA, 31 Mar. (EUROPA PRESS) -

La candidata del PP per Balears al Senat, María Salom, ha afirmat aquest diumenge que les consultes simbliques sobre Monarquia o República que se celebren a onze municipi de Mallorca són "perilloses" ja que, segons ha considerat, "arrosseguen a Balears un debat polític sobre el que passa al 'Procés' de Catalunya".

Així s'ha expressat Salom en declaracions als mitjans durant la seva visita a la Fira de Son Ferriol en la qual ha afirmat els referndums sobre el model d'Estat són "innecessaris".

"La Constitució Espanyola diu que a Espanya tenim una monarquia parlamentria, em dol que amb diners públics es financin coses que van contra la Constitució", ha etzibat Salom, qui ha assegurat que "el Govern finana a l'Obra Cultural Balear" (OCB) a més de censurar que l'Executiu autonmic presidit per Francina Armengol és "el brou de cultiu" perqu "el que passa a Catalunya comenci a Balears".

"El PP impedir que el 'Procés' pugui arribar a Balears", ha declarat Salom, qui ha aprofitat la seva visita a la Fira de Son Ferriol per "posar en valor" el món agrari i agrícola ja que, segons ha sostingut, "el PP recolza al petit comer".