20 de mayo de 2019
 • Domingo, 19 de Mayo
 • 10 de setembre de 2008

  Salom (PP) veu Zapatero "esgotat" i qualifica de "decebedor" el seu plantejament per afrontar la crisi econòmica

  MADRID, 10 de setembre (EUROPA PRESS)-

  La portaveu de Turisme del PP al Congrés i diputada per les Balears, María Salom, va qualificar avui que la intervenció del president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, sobre la situació econòmica a la cambra baixa de "decebedor" i, en aquest sentit, va opinar que els seus plantejaments per fer davant de la crisi "estan esgotats".

  En declaracions a Europa Press, Salom va indicar que de la mateixa manera que els seus companys del Senat, plantejarà iniciatives parlamentàries relatives a conèixer aspectes concrets de la crisi econòmica o la incidència de la reforma del sistema de finançament autonòmic a Balears.

  Salom va afirmar també que amb el discurs del president del Govern, aquest sembla que "encara està de vacances" ja que no ha anunciat mesures significatives per afrontar una situació econòmica que és "molt delicada" i demostra segons la seva opinió que Zapatero "no és la persona adequada" per afrontar la crisi econòmica perquè fins ara està recorrent només a "gestos i màrqueting".

  "Cada dia estem veient que cada vegada més gent per a a formar part de les llistes de l'atur i no troba un lloc de treball, i sembla que Zapatero no és conscient d'aquesta realitat. O no vol veure el problema o no ho coneix, amb la qual cosa si no coneix o no veu la realitat que hi ha a Espanya en molt difícil donar-li una solució", va subratllar la diputada balear.

  En contraposició a la posició mostrada avui pel president del Govern, va assegurar que el líder del PP, Mariano Rajoy ha demostrat que "té les idees clares i les piles carregades" per encarar la conjuntura econòmica.

  PRESSUPOSTOS GENERALS DE 2009

  De de cara als pressupostos generals de l'Estat per a 2009, Salom va precisar que el PP defensa que la despesa pública no pugi a partir d'una quantitat i, en aquest sentit, va apuntar que les informacions que arriben sobre els plans del Govern és que el mateix s'incrementarà molt més, de manera que no es mostra "molt optimista" amb vista al futur dels comptes públics.

  Sobre la tasca parlamentària que afrontarà en el futur, Salom va destacar que el PP seguirà treballant per les illes ja que l'actual Govern "ni es preocupa ni ocupa de les Balears" amb una "bateria d'iniciatives pensant a Balears".

  "El turisme està passant per un moment no òptim i crec que Balears amb el problema que estan tenint determinades companyies aèries, i aquí necessitem la implicació del Govern", va exposar la portaveu del PP en Turisme, qui també va considerar que en el relatiu a la reforma del finançament autonòmic l'executiu segueix "parlant i parlant però no concreta res" el que s'uneix a l'"oblit" en què ha incorregut Zapatero amb Balears durant els últims cinc anys.