4 de abril de 2020
19 de setembre de 2008

Salut Laboral es reuneix amb els serveis de prevenció per reduir la sinistralitat en un 30 per cent

PALMA DE MALLORCA, 19 de setembre (EUROPA PRESS)

La directora general de Salut Laboral de la Conselleria de Treball i Formació, Paula Liñán, es va reunir avui amb les entitats acreditades com serveis de prevenció per altres Comunitats Autònomes però que operen a Balears per fer un seguiment dels serveis que ofereixen als seus clients i aconseguir reduir la sinistralitat laboral en un 30 % i acostar-se, així, a la mitjana nacional.

En un comunicat, la Direcció General de Salut Laboral va remarcar que l'Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut a la feina 2007-2012 estableix com un dels seus objectius principals la millora de l'eficàcia i la qualitat dels serveis preventius.

Per tot això, el Govern desitja tenir un major control d'aquestes entitats, dels seus recursos tècnics i metges, així com dels serveis que ofereixen.

Els serveis de prevenció són un mitjà al qual poden optar les empreses per gestionar la prevenció de riscos laborals de la mateixa i garantir la protecció de la seguretat i salut dels treballadors. En la pràctica, gairebé tres de cada quatre empreses espanyoles opten per aquest tipus de servei.